Vårens upplevelser i vårnumret April/Maj

Underbara tider stundar med lövsprickning, fågelsång och blomsterprakt. Därför har vi tagit tillfället i akt och skrivit om naturupplevelser denna gång och det kommer vi att fortsätta med. Likaså har vi skrivit om kulturupplevelser för de dagar när man känner sig särskilt intresserad av att ta reda på mer om något.
Men vi har, som alltid, en bred blandning av föreställningar av alla de slag på olika scener. Många artister är ute på turnéer och så är också ett flertal teaterpjäser med allt från tragik till komik. Tyst Teater firar 150-årsjubileet av dövrörelsen i Sverige, Fantomen fortsätter med sin magi på operan och Maria Lindqvist är Shirley Valentine, kvinnan som vågar sig ut i livet. Plura syns i Göteborg, Birgit Nilsson 100 år firas på GöteborgsOperan och Tidaholms Bluesfestival svänger med hjärtat på rätta stället.
Det är inte utan att man hoppas att de flesta av de par som varit tillsammans länge tar tillfället i akt att lyftas av våren så man inte hamnar i samma soffa som Annika och Tomas med den stora frågan: MInns du mig?

Nedan kan du läsa tidningen digitalt (pdf):